خانه / آشپزی / طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ماهی کنجدی

fo1174

مواد لازم برای تهیه ماهی کنجدی

شير ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل ۲ قاشق غذاخوري

كنجد خام ۲ قاشق غذاخوري

فيله ماهي (شير، قباد…) سیصد گرم

طرز تهیه ماهی کنجدی

شير و سس خردل را قاطی كنيد و فيله‌هاي پاك و آب گرفته شده را داخل آن بغلتانيد، بعد فيله را در كنجد خام بگزارید  (كمي فيله را دركنجد‌ها فشار دهید و بعد با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)

فر را از قبل دویست و بیست درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. ماهي‌ها را روي سيني چرب شده فر بگزارید و به مدت ده تا دوازده دقيقه بپزيد. سيب‌زميني آب‌پز يا سالاد سيب‌زميني يا هر نوع سالاد تازه فصل مي‌تواند با اين ماهي سرو شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *