خانه / آشپزی / طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا با پنیر گودا

طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا با پنیر گودا

1130835

 

  • ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب‌ گوجه‌فرنگی را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه قارچ، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، نمک و نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و کره را بیفزائید.

 

 

مواد لازم برای ۲ نفر

ماهی قزل‌آلا               ۲ عدد

شیر                          ۳ قاشق سوپخوری

سس سویا                ۱ قاشق سوپخوری

رب‌ گوجه‌فرنگی          ۱ قاشق سوپخوری

قارچ خرد کرده            ۱۰ عدد

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد کرده ۶ عدد

فلفل سبز قلمی      ۶ عدد

نمک                       یک دوم قاشق چایخوری

نعنای ریز خرد کرده   ۱ دسته‌ی کوچک

برگ بو                    ۴ عدد

کره‌ی آبکرده           ۳۰ گرم

پنیر گودای رنده کرده ۲۵۰ گرم

 روش تهیه ماهی قزل‌آلا با پنیر گودا

ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب‌ گوجه‌فرنگی را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه قارچ، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، نمک و نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و کره را بیفزائید.

سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *