-
ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب گوجهفرنگی را در کاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگاه قارچ، گوجهفرنگی، فلفل سبز، نمک و نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و کره را بیفزائید.
مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی قزلآلا ۲ عدد
شیر ۳ قاشق سوپخوری
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
قارچ خرد کرده ۱۰ عدد
گوجهفرنگی پوست گرفته و خرد کرده ۶ عدد
فلفل سبز قلمی ۶ عدد
نمک یک دوم قاشق چایخوری
نعنای ریز خرد کرده ۱ دستهی کوچک
برگ بو ۴ عدد
کرهی آبکرده ۳۰ گرم
پنیر گودای رنده کرده ۲۵۰ گرم
روش تهیه ماهی قزلآلا با پنیر گودا
ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب گوجهفرنگی را در کاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگاه قارچ، گوجهفرنگی، فلفل سبز، نمک و نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و کره را بیفزائید.
سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.