خانه / آشپزی / طرز تهیه ماهی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیایی

12342667_1647934562128276_698910910589454070_n

مواد لازم برای تهیه ماهی با سس اسپانیایی

هويج پخته………………………………..چند عدد

ليمو ترش…………………………………چند برش

نمك و فلفل سياه……………………….به اندازه نیاز

 آب ليموترش……………………………..۱ قاشق سوپ‌خوري

شويد تازه خردشده………………………دو قاشق سوپ‌خوري

 تخم‌مرغ…………………………………..دو عدد

 كره……………………………………….هفتاد و پنج گرم يا شش قاشق سوپ‌خوري

 فيله ماهي كامل قزل‌آلا………………….چهار عدد (هركدام حدود دویست و بیست و پنج گرم)

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیایی

۱ – ابتدا ماهي‌ها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد.
نكته: براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغ‌ها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد.
پس از اينكه ماهي‌ها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حوله‌اي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دسته‌فلزي‌اي – كه با روغن چرب شده- از پشت پهن كنيد؛ به‌صورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد.
۲ – در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاق‌گاز آب كنيد. كره آ‌ب‌شده را با قلم‌موي آشپزخانه روي گوشت ماهي‌ها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. بعد گريل فر اجاق‌گاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد.
۳ – تابه حاوي ماهي‌ها را روي سيني شبكه‌اي قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌اي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد.
در آخر ماهي‌ها را به ظرف داخل یک ظرف دیگر بگزارید  و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شويد ليموترش را بعد از كمي تفت‌دادن در كره روي ماهي‌ها بريزيد. حالا ماهي‌ها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو نمایید نوش جان .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *