خانه / آشپزی / طرز تهیه قهوه میوه ای

طرز تهیه قهوه میوه ای

fo886

مواد لازم برای تهیه قهوه میوه ای

چوب دارچین برای سرو

چوب دارچین یک  عدد کوچک

شکر قهوه ای سه تا پنج قاشق مرباخوری

پرتقال یک عدد

آب سیب چهارصد میلی لیتر

قهوه دم کرده (قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد) چهارصد و هفتاد و پنج میلی لیتر

طرز تهیه قهوه میوه ای

پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز بگزاریم

شعله را زیاد کنید تا بجوشد، بعد شعله را کم کنیم و ده دقیقه وقت دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی گزاشته ایم بریزید و قهوه آماده شده را در چهار فنجان مخصوص کاپوچینو بریزیم و در هر کدام یک چوب دارچین بگزاریم  و فورا” سرو کنیم .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *