مواد لازم برای تهیه قهوه میوه ای
چوب دارچین برای سرو
چوب دارچین یک عدد کوچک
شکر قهوه ای سه تا پنج قاشق مرباخوری
پرتقال یک عدد
آب سیب چهارصد میلی لیتر
قهوه دم کرده (قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد) چهارصد و هفتاد و پنج میلی لیتر
طرز تهیه قهوه میوه ای
پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز بگزاریم
شعله را زیاد کنید تا بجوشد، بعد شعله را کم کنیم و ده دقیقه وقت دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی گزاشته ایم بریزید و قهوه آماده شده را در چهار فنجان مخصوص کاپوچینو بریزیم و در هر کدام یک چوب دارچین بگزاریم و فورا” سرو کنیم .