خانه / آشپزی / طرز تهیه قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر

images

مواد لازم برای تهیه تهیه قارچ شکم پر

نمک و فلفل : به اندازه نیاز

قرص عصاره مرغ : نصف قرص

پنیر چدار رنده شده : هفتاد و پنج گرم یا سه چهارم پیمانه آب‌جوش : دو سوم پیمانه

رب گوجه‌ فرنگی : ۱ قاشق سوپ‌خوری

ریحان خرد شده : دو قاشق سوپ‌خوری

مغز نان فانتزی : یک  پیمانه

هویج : تعدادی ( نگینی خرد شده )

کدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شده )

پیازچه : چند عدد ( ریز ریز شده )

کرفس : یک ساقه ( ریز خرد شده )

قارچ بزرگ : هشت عدد

طرز تهیه قارچ شکم پر

پایه‌های قارچ‌ها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید
سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
بعد از آن قارچ‌ها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.

آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی قاطی کنید و روی قارچ‌ها بریزید.
حالا ظرف را درون فر که از پانزده دقیقه قبل روی دویست و بیست درجه سانتی‌گراد یا چهارصد و بیست و پنج درجه فارنهایت یا شماره هفت گرم کرده بودید، به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا قارچ‌ها بپزد و پنیر روی آنها هم آب شود.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *