مواد لازم برای تهیه تهیه قارچ شکم پر
قرص عصاره مرغ : نصف قرص
پنیر چدار رنده شده : هفتاد و پنج گرم یا سه چهارم پیمانه آبجوش : دو سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده : دو قاشق سوپخوری
مغز نان فانتزی : یک پیمانه
هویج : تعدادی ( نگینی خرد شده )
کدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شده )
پیازچه : چند عدد ( ریز ریز شده )
کرفس : یک ساقه ( ریز خرد شده )
قارچ بزرگ : هشت عدد
طرز تهیه قارچ شکم پر
پایههای قارچها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید
سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی قاطی کنید و روی قارچها بریزید.
حالا ظرف را درون فر که از پانزده دقیقه قبل روی دویست و بیست درجه سانتیگراد یا چهارصد و بیست و پنج درجه فارنهایت یا شماره هفت گرم کرده بودید، به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا قارچها بپزد و پنیر روی آنها هم آب شود.
نوش جان