مواد لازم برای تهیه فیله مرغ برشته
نمك و فلفل و روغن به اندازه نیاز
كورنفلكس ۱ و نيم پيمانه
آرد سوخاري ۳ قاشق غذاخوري
آرد سفيد ۴ قاشق غذاخوري
تخممرغ ۱ عدد
فيله مرغ سیصد گرم
طرز تهیه فیله مرغ برشته
اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه بچه ها است. اول فيله مرغ را به اندازههاي دلخواه تکه تکه کنید و به آن نمك و فلفل ميزنيم. بعد آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاري غلط دهید و در كورنفلكس خردشده بگزاریم تا هر دو طرف آن آغشته شود. بعد در كمي روغن سرخ کنیم . (با شعله كم سرخ ميكنيم تا مغزپخت شود.)