خانه / آشپزی / طرز تهیه فالوده هندوانه

طرز تهیه فالوده هندوانه

fo901

مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه

عرق نسترن یا آب………………..نصف  پیمانه

پودر ژلاتین………………………..دو  قاشق سوپ‌خوری

فالوده……………………………نیم کیلو

شكر……………………………..صد گرم
آب هندوانه………………………پانصد میلی‌لیتر یا دو پیمانه

طرز تهیه فالوده هندوانه

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد.  هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید  و كف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آب‌جوش بگزارید  و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

نکته :

اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم نمایید .

از عرق بیدمشك نیز می‌توانید  به‌ جای عرق نسترن استفاده کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *