خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی شکلات کاراملی

طرز تهیه شیرینی شکلات کاراملی

177093-کیک-آجیلی-خیلی-خوشمزه

اول فر را با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

صد و هفتاد گرم آرد سفید الک کرده را با یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکلات مخلوط نمایید .

صد و پنجاه گرم کره خرد شده صد گرم شکر را به آن اضافه کنید و با دست آن ها را مخلوط نمایید . دقت کنید که نباید آنها را خیلی ورز داد و یکنواخت کرد.

یک عدد زرده تخم مرغ را با سه قاشق غذاخوری کاکائوی رنده زده به مواد اضافه نمایید و خوب بزنید تا شکل خمیر شود .

خمیر را باز کنید و با وردنه صاف کنید بعد با قالب برش بزنید.

بیسکوییت ها را روی سینی فر بچینید و درون فر بگزارید و بگذارید پانزده دقیقه بماند. بعد در فر را باز کنید تا کمی سرد شود.

همزمان دویست گرم تافی را خرد کنید و با سی گرم کره و دو قاشق غذاخوری خامه را روی شعله ملایم قرار دهید تا تافی ها آب شود. بعد ظرف را بگذارید کنار تا سرد شود.

حالا دویست گرم شکلات سیاه را آب کنید  و بعد آنها روی شیرینی ها بمالید و در آخر از کارامل ها یک قاشق مرباخوری روی هر شیرینی بریزید.

شیرینی شما آماده شده است امیدواریم خوشمزه درست کرده باشید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *