خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ

طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ

fo754

مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت گل سرخ

آرد          به اندازه نیاز

بيكينگ‌پودر      ۱ قاشق مرباخوري

روغن          دو قاشق سوپخوري

شیر        ۱ پیمانه

زرده تخم‌مرغ       ۲ عدد

مواد لازم مياني خمير :

گل‌سرخ پودر شده یک پيمانه
گردوی خرد شده یک پيمانه
دارچين يك قاشق غذاخوري
خاكه قند یک پپیمانه

 

 

مواد لازم براي شربت:

شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه

آب به اندازه نیاز

 

طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ

 

 

تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ كرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهايت به مدت ۲۰ دقيقه مي‌گذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. وقتی كه سيني را ازباقلوا فر بیرون آوردیم  و شيريني خنک شد، روي آن شربت بریزیم و مي‌گذاريم تا كاملا خنک شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *