خانه / آشپزی / طرز تهیه شاک شوکا

طرز تهیه شاک شوکا

shak-shoka

مواد لازم برای تهیه شاک شوکا

نمک، فلفل،زردچوبه                   به اندازه نیاز

سیر                                        پنج حبه

گوجه فرنگی                              شش عدد

بادمجان                                   چهار عدد

سیب زمینی                              چهار عدد

طرز تهیه شاک شوکا

اول پوست بادمجانها را به صورت یکی در میان بکنید و به شکل تکه های مکعبی کوچک خورد نمایید ، بعد به آنها نمک بزنید و برای مدتی تا هنگام سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری بخوردند ، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و در روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها هم سرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را هم به مدت دو دقیقه در ظرفی جداگانه تفت دهید ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه نمایید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوطی مثل سس درست شود ، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها بریزید و پنج دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است . این غذا یک غذای ترکی و کاملا گیاهی است که مزه خیلی خوبی هم دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *