خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت

طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت

1437165486-138805-1

مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا و گوشت

گوشت گوسفند (گوشت ساق پا) نهصد گرم

لوبیا چیتی (کنسرو شده) چهارصد و پنجاه گرم

چاشنی ایتالیایی دو قاشق چایخوری

آب دو لیتر

پیاز (خرد شده) یک عدد کوچک

کرفس (خرد شده) دو الی سه ساقه

هویج (خرد شده) یک عدد متوسط

سیر (خرد شده) دو تا سه حبه

سس تند به اندازه نیاز

نمک و فلفل به اندازه نیاز

جعفری تازه به اندازه نیاز

نکته :

– به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.

– خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند.

طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت

۱- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید ۲ ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

۲- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.

سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

۳- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه نمایید تا مزه دارش شود ، نمک و فلفل رو هم اضاف کنید .با کمی جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل نمایید

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *