خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ جو با گوشت گاو

طرز تهیه سوپ جو با گوشت گاو

fo14

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و گوشت گاو برای هشت نفر

 جو زود پز  : ۲.۳  پیمانه

هویج پوست کنده و خرد شده : یک پیمانه (یا سیب زمینی پوست کنده شده و نگینی خرد شده : یک و نیم پیمانه )

گوجه فرنگی خرد شده  : سیصد گرم

برگ بو  : یک عدد

سیر : دو عدد

 فلفل سیاه : یک چهارم قاشق سوپخوری

ریحان یا پونه کوهی : ۱ قاشق سوپخوری

کرفس خرد شده ( یک ساقه ) : ۱.۲ پیمانه

پیاز خرد شده ( یک عدد بزرگ ) : یک پیمانه

آب گوشت : چهارصد گرم

روغن مایع : یک قاشق سوپخوری

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : سیصد و پنجاه گرم ، برش خورده در ۲.۵ سانتی متر

طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

اول در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ نمایید و سپس پونه، فلفل ، آب گوشت ، پیاز ، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کنیم و بهم بزنید.
بعد با حرارت ملایم برای یک ساعتو نیم بپزید ( برای گوشت بره چهل و پنج دقیقه ).
هویج وحشی و جو و گوجه فرنگی ها،  را با هم مخلوط کنید در داخل مواد بریزیم شعله را کم کنیم و می‌گذاریم تا پانزده دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله می‌توانیم از سبزیجات دیگر مثل نخود فرنگی هم استفاده کنیم ) بعد برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده شده است اذتش را ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *