خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ بادمجان

طرز تهیه سوپ بادمجان

fo1253

مواد لازم برای تهیه سوپ بادمجان

نمك و پودرفلفل‌سياه به اندازه نیاز

پياز خرد شده ۱ عدد

آب ۴ ليوان

گوجه‌فرنگي ۲ عدد

پودر فلفل‌قرمز تند ۱ قاشق چايخوري

سير خردشده  ۴ حبه

زنجبيل تازه ۱ عدد

كره ۳ قاشق غذاخوري

بادمجان ۴ عدد

طرز تهیه سوپ بادمجان

بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن‌گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگي افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان‌ها كاملا بپزند.

مي‌توانید در اين سوپ، از قارچ خرد کرده هم استفاده نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *