مواد لازم برای تهیه سمبوسه پنیر
روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن
فلفل: به اندازه نیاز
نمک: به اندازه نیاز
پیاز کوچک: ۱ عدد، ریز خرد شود.
تخممرغ همزده: ۱ عدد
نعنای خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز یا جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه
خمیر ورقهای یا ورق سمبوسه
طرز تهیه سمبوسه پنیر
• همه مواد داخل خمیر را درون کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• درون ورقههای خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبههای خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.
• روغن را داغ کرده و سمبوسهها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.
• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.
این غذای هندی یکی از غذاهای سبک است که می توانید برای سحر افطار خود درست کنید