خانه / آشپزی / طرز تهیه سان چوی بو

طرز تهیه سان چوی بو

fo1172

مواد لازم برای تهیه سان چوی بو

نمك و فلفل به اندازه نیاز

كنسرو ذرت صد و بیست و پنج گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد، نگینی ریز

كدوی كوچك  ۱ عدد، رنده‌شده

هویج كوچك ۱ عدد، رنده‌شده

مرغ چرخ‌كرده نیم کیلو

پیازچه چهار عدد، ورقه‌ورقه

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

كاهو پیچ درشت ۱ عدد

طرز تهیه سان چوی بو

۱ – كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
۳ – هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۴ – برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نكات:

 می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.
در نوع کلاسیک این غذا از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نمی باشد و می توانید از سس مایونز به جای آن سس استفاده کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *