خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

97-8209

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

– نمک و فلفل به اندازه نیاز

– روغن زیتون- سه قاشق سوپخوری

سس خردل یک قاشق سوپخوری

سس مایونز نسبتاً غلیظ دو پیمانه

– جعفری و پیازچه خرد شده صد گرم

– تخم مرغ پخته شده چهار عدد

– خیارشور خرد شده دویست و پنجاه گرم

– ژامبون گوشت دودی سیصد گرم

– گوجه فرنگی فیله شده سه عدد متوسط

– پاستا یا ماکارانی خرمی نصف بسته

طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با نصف قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب بریزید تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد کنیم و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد کرده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنیم همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت ۱ ساعت داخل یخچال بگزاریم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه است که در ۀخر به سالاد اضافه کنیم و در ظرف دلخواه بریزیم  و آنرا تزئین کنیم  و سرو کنیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *