مواد لازم برای سالاد توت فرنگی و اسفناج
پنير فتا: دویست گرم، خرد شده
خيار متوسط: دو عدد، نگينيشده
توتفرنگي: صد و پنجاه گرم، خرد شده
اسفناج تازه: دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه سالاد توت فرنگی و اسفناج
ساقههاي اسفناج را جدا كرده و برگها را به قطعات درشت خرد كنيد. سس و همه مواد را مخلوط كرده و حداقل ۳۰دقيقه صبر كنيد تا طعمها به خورد هم بروند.
احتياط: توتفرنگي از ميوههاي آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابي بشوييد.
نكته: تا آنجا كه ممكن است از برگهاي جوان و شاداب اسفناج استفاده كنيد.
پيشنهاد: اگر آووكادو دوست داشته باشید می توانید به جاي خيار استفاده نمایید .