خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی

طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی

L130798159042

مواد لازم برای تهیه سالاد برنج فرانسوی

نمک، فلفل                                      به اندازه نیاز

روغن سالاد                                      سه قاشق

سرکه                                               سه قاشق

کلم قرمز کوچک                                  نصف بته

کشمش بی هسته خیس خورده           صد گرم

مغز گردو نیم کوب                                صد گرم

کته یا چلو                                          سه پیمانه

طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی

کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و بعد از یک دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، بعد بگذارید آب آن برود .

همه مواد سالاد را در ضرف جاداری بریزید و نمک و فلفل بزنید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، بعد در ظرف سالاد بکشید .

• برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .
این سالاد از غذاهای کشور فرانسه است اما در تمام دنیا محبوبیت خاصی دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *