مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و بادمجان
نمك و فلفل و آب و روغن به اندازه میاز
فلفل سبز ۶ عدد
رب گوجهفرنگي ۱ قاشق سوپخوري
سیر ۲ حبه
گوجهفرنگي و ران مرغ از هر کدام ۳ عدد
بادمجان ۴ عدد
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان
بادنجانها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه فرنگي را هم روي آن اضافه نمایید . در فر صد و هشتاد درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي کنید و بعد روي بادنجان بگزارید و ۵ دقيقه روي حرارت بگزارید تا جا بيفتد.