خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

fo771

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و بادمجان

نمك و فلفل و آب و روغن           به اندازه میاز

فلفل سبز                   ۶ عدد

رب گوجه‌فرنگي            ۱ قاشق سوپخوري

سیر                           ۲ حبه

گوجه‌فرنگي و ران مرغ           از هر کدام ۳ عدد

بادمجان              ۴ عدد

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌ فرنگي را هم روي آن اضافه نمایید . در فر صد و هشتاد درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي کنید و بعد روي بادنجان بگزارید  و ۵ دقيقه روي حرارت بگزارید تا جا بيفتد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *