مواد لازم برای تهیه رولت املت قارچ با اسفناج
پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به اندازه نیاز
قارچ حلقه شده ۱ بسته کوچک
اسفناج سی شاخه
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ فنجان
تخممرغ ۲ عدد
طرز تهیه رولت املت قارچ با اسفناج
* ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
* ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده میریزیم و پنیر میپاشیم.
* املت را رول (لوله) کنید و دوباره روی آن پنیر رنده شده بریزیم