مواد لازم برای تهیه دلمه کباب
نمك و فلفل به اندازه نیاز
پياز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوري
خردههاي نان ساندويچ هشتاد گرم
کره پنجاه گرم
گوشت چرخكرده چهار صد گرم
آب گوشت ۲ ليوان
طرز تهیه دلمه کباب
كلمبرگها را به مدت ده دقيقه در آبجوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.
گوشت چرخكرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد، در نهايت خردههاي وسط نان ساندويچي را به گوشت چرخكرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخكرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد. سبد را درون قابلمهاي بگذاريد و مقدار آبگوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.
بعد شعاه را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمهها بگزارید تا باز نشوند دلمهها بعد از سی دقیق كاملا پخته ميشوند.
اين غذا از غذاهاي محلی کشور هلند است و افراد پیر هلندي، هفتهاي يك دفعه اين دلمه را براي اعضاي خانواده خود می پزند .