خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر کاسرول

طرز تهیه دسر کاسرول

1

مواد لازم برای تهیه دسر کاسرول

یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری مارگارین
یک قاشق چایخوری دارچین

پنج فنجان خمیر نان
چهار عدد تخم مرغ
۱و ۲/۱ فنجان شیر
یک چهارم  فنجان شکر سفید

طرز تهیه دسر کاسرول فرانسوی

اول فر را روشن نمایید و در درجه حرارت سیصدوپنجاه درجه فارنهایت اماده کنید . سینی فر را چرب نمایید .

دوم – ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.

سوم – در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم قاطی کنید ، شیر ، دو قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه نمایید . مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید.

چهارم – کره مارگارین را روی گاز آب کنید و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.

پنجم – بعد ۲ قاشق چایخوری شکر دیگر را با یک قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید به صورتی که همه جای خمیر پخش شود.بعد نان آماده شده را به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه داخل فر بگزارید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *