خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر فرانسوی

طرز تهیه دسر فرانسوی

OnlineNewsImage.aspx

مواد لازم برای تهیه دسر فرانسوی

ورقه ژلاتین ضخیم: ۳ ورق (اگر نازك بود:۶ ورق)

شكر: نیم پیمانه (نصف پیمانه)

خامه: دویست گرم

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

پودر قند: ۱ قاشق غذا خوری سر پر

شیر:  ۱ لیوان

كاكائو : ۱ قاشق مربا خوری سرپر

طرز تهیه دسر فرانسوی

اول زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه آرام شروع کنیم تا درجه سریع. بعد یواش یواش شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در یک ظرف دیگر خامه را با خاك قند می زنیم. بعد كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه می كنیم و هم می زنیم. بعد خامه را اضافه کنیم و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نیم پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه می كنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و برای یک ساعت و نیم در فریزر می گذاریم تا ببندد.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *