خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام

fo162

مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام

آبغوره به اندازه نیاز

آب چهار لیوان

نمک و فلفل و ادویه به اندازه نیاز

نعنا و جعفری خورد شده دویست گرم

چغاله بادام دویست گرم

پیاز خورد و سرخ شده یک عدد متوسط

گوشت خورشتی چهارصد گرم

طرز تهیه خورش چغاله بادام

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و ۳،۴ دقیقه صبر کنید، سپس ۴ لیوان آب را اضافه کنید و به مدت ۴۵تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و۱۰دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

 

چند نکته

 

این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

 

اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

 

اگر دوست داشتید می توانید در آخر  کار کمی رب گوجه هم بزنید.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *