خانه / آشپزی / طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

IMG13043134

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب

نمک،  به اندازه نیاز

زعفران، به اندازه نیاز

آب لیمو،یک لیوان

پیاز،دو عدد

مرغ یک عدد

طرز تهیه جوجه کباب

۱) تکه های مرغ را به قطعات مکعبی ۵ سانتی تقسیم کنید و آنها را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفرانو نمک بخوابانید( اگر فرصت کمی دارید می توانید فقط یک ساعت  مرغ ها را در مواد استراحت دهید ولی هرچه زمان استراحت بیشتر باشد کباب شما خوشمزه تر می شود.)

۲) وقتی که مرغ ها را به سیخ می زنید  سعی کنید که تکه های سینه و ران را که وقت پخت یکسانی ندارند را جدا از هم به سیخ بزنید و با حرارت کم مرغ هارا کباب نمایید .

۳) بعد در سینی مورد نظر بچینید و با کاهو و نعناع تازه تزئین کنید و همراه با برنج یا نان سرو نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *