مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
سركه سفيد به اندازه نیاز
نمک ۳ قاشق غذاخوري
كلمقرمز ۱ عدد
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد کنیم و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها بپاشید و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت ۱ ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، بعد كلمها را آبكشي کنید ، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر بریزید و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي میل كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب کنید و ميتوانيم از آن براي سالاد هم استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه نماییم.