خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

1761811932132031710215518581715620844080ترشی بادمجان از جمله ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد  واگر این بادمجان شکم پر باشد با هر ذائقه ای سازگار خواهد بود.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه بادمجان شکم پر به شما عزیزان کاربر آموزش داده ایم.

 

مواد لازم:

بادمجان قلمی   ۱ کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

سرکه             به مقدار لازم

سیر               ۲۵۰ گرم

هویچ              ۲۰۰ گرم

سبزی ترشی   نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

فلفل سبز        ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *