خانه / آشپزی / طرز تهیه ترحلوا

طرز تهیه ترحلوا

fo1396

مواد لازم برای تهیه ترحلوا

روغن نیم پیمانه

هل کمی

زعفران دم کرده نصف قاشق چایخوری

گلاب شصت میلی لیتر

آب صد و هفتاد میلی لیتر

شکر صد و بیست گرم

آرد برنج صد و پاتزده گرم

طرز تهیه شربت :
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد .
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

طرز تهیه ترحلوا

روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *