خانه / آشپزی / طرز تهیه تارت پرتقالی

طرز تهیه تارت پرتقالی

fo782

مواد لازم برای تهیه تارت پرتقالی

آب سرد                                          به اندازه نیاز

نمک                                       یک هشتم قاشق چايخوري

وانيل                                        یک چهارم قاشق چايخوري

پودر قند                                       نیم پيمانه

بيكينگ پودر                                نیم قاشق چايخوري

آرد                                            دو و نیم پيمانه

کره                                           صد و پنجاه گرم

زرده تخم‌مرغ                                   ۲ عدد

 

طرز تهیه تارت پرتقالی

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت صد و شصت درجه سانتي‌گراد به مدت ۱۵ربع ساعت  مي‌پزيم. بعد از سرد شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم بدهید و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *