خانه / آشپزی / طرز تهیه بوقلمون با حبوبات فلفل دار

طرز تهیه بوقلمون با حبوبات فلفل دار

1

مواد لازم برای تهیه بوقلمون با حبوبات فلفل دار برای ۸ نفر

-نمک به اندازه نیاز
– نصف لیوان لوبیا شسته شده

 دو قاشق غذاخوری شیره کم شیرین

 پنج قاشق پوره گوجه فرنگی

چهار قاشق غذاخوری زیره سبز

 سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ

 سه قاشق غذاخوری پودر فلفل

 دو عدد فلفل قرمز متوسط ( از وسط به دو تکه کنید و یا خرد کنید)

یک چهارم فنجان سیر خرد شده

 چهار فنجان پیاز خرد شده

سه پوند بوقلمون هفت درصد چربی

چهار نوار باریک از گوشت نمک سود ، هر کدام را به ۲/۱ اینچ تقسیم کنید

طرز تهیه بوقلمون با حبوبات فلفل دار

۱. اجاق را آماده کنید. ( یا یک ماهیتابه یک لیتری بردارید و آن را روی شعله متوسط گاز حرارت دهید). گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود شش تا هشت دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود. حرارت را زیاد کنید و بوقلمون را اضافه کنید. بگذارید بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنید تا نسوزد. این کار را در حدود هشت تا ده دقیقه انجام دهید.
۲- در این مرحله سیر ،پیاز ، فلفل قرمز را اضافه نمایید . آنها را در حدود پنج دقیقه حرارت دهید تا سفت شود. حالا پودر کاکائو  و پودر فلفل ، و زیره سبز را روی غذا بریزید. در حدود ۱ دقیقه غذا را تفت دهید تا بوی معطر آن بلند شود.
۳- شیره را به همراه یک فنجان آب و چهار قاشق نمک به  پوره گوجه فرنگی اضافه نمایید .  حرارت را کم کنید و در حدود نیم ساعت این مخلوط را روی شعله با حرارت کم بگذارید تا به خوبی بپزد.
۴- حالا لوبیا ها را اضافه نمایید . آنقدر گوشت و لوبیا را بپزید تا ترد شوند  و این خوراک لوبیای پرادویه را به مدت نیم ساعت  دیگر روی حرارت کم گاز بگذارید تا به خوبی بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است ؛ نوش جان !

نکات
پیشنهاد سرآشپز
می توانید در کنار این غذا کرم ترش کم چرب ، ترشی فلفل ،  نان آرد ذرت  و پنیر چدار میل کنید.

• اطلاعات غذایی
• قند : چهارده گرم
• پروتئین : چهل و شش گرم
• چربی : بیست و یک گرم
• فیبر : دوازده گرم
• کالری : پانصد و پنجاه و شش کیلوکالری
• کربوهیدرات : چهل و شش گرم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *