خانه / آشپزی / طرز تهیه بورک با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک با خمیر یوفکا

1

مواد لازم برای درست کردن بورک با خمیر یوفکا

کره یا مارگارین نرم                     صد و بیست و پنج گرم

آرد                                          به اندازه نیاز

نمک                                       یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ                                  یک عدد
ماست                                     نصف پیمانه

مواد میانی:

نمک، فلفل، زردچوبه                 به اندازه نیاز

روغن                                       یک پیمانه
جعفری ساطوری                       مقداری

پیاز                                         دو عدد
برنج پخته( کته شده)                 نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده                       سیصد گرم

طرز تهیه بورک با خمیر یوفکا

تخم مرغ و نمکو ماست را با بیکینگ پودر و کره قاطی کنید و در آخر، آرد را به مواد اضاف کنید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر  ده عدد چانه درست کنید و بگزارید سی دقیقه بماند
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، ۵ چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و ۵ چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت دویست درجه سانتی گراد روشن کرده اید به مدت سی دقیقه دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید برای تزیین هم می توانید از زرده  تخم مرغ استفاده نمایید .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *