مواد لازم
پودر قند سه قاشق سوپخوری
خامه صد و پنجاه گرم
آبلیمو سه تا چهار قاشق سوپخوری
آب نیم لیتر (دو لیوان)
شکر صد و پنجاه گرم
هلو یا زرد آلو یا گلابی ۵/۱ کیلو
روش درست کردن
هسته هلو یا زردآلو را جدا کنیم .پوست هلو را بکنیم در صورت استفاده از گلابی،پوست گلابی را بگیریم ،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له در بیاوریم . آب را با شکر مخلوط کنیم ،می جوشانیم تا شکر حل شود. بعد از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کنیم ،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی بگزاریم . دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را هم با پودر قند مخلوط کنیم ،هم می زنیم تا سفت شود ،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین کنیم .
برای درست کردن بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توانیم استفاده کنیم . در این صورت استفاده از شکر نیاز نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه کنیم و آب کمپوت کافی است.