مواد لازم برای املت گوجه فرنگی و پنیر
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
خامه : صد و پنجاه گرم
شیر هموژنیزه : دوازده قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : صد و پنجاه گرم
سیر : دو عدد
گوجه فرنگی : سه فنجان
روغن زیتون : یک فنجان
تخم مرغ : دوازده عدد
طرز تهیه املت گوجه فرنگی و پنیر
۲ قاشق از روغن زیتون را در ماهیتابه میریزیم و میگذاریم داغ شود، گوجه فرنگی را به روغن اضاف کنیم و یک تفت میدهیم، کمی جعفری خرد کرده و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگی اضاف کنیم و آن را از روی اجاق برمیداریم و با تخم مرغها و شیر شش تکه املت درست میکنیم و لای هر املت کمی از گوجه فرنگی آماده شده بریزیم و املت را بچینیم ، بعد املتها را در سینی بگزاریم و روی هر املت کمی پنیر رنده زده بریزیم و کمی خامه و دوباره کمی پنیر اضاف کنیم .