مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر
گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
نمک-فلفل: ۱ قاشق چایخوری۱/۸- قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز: ۲ قاشق چایخوری
خامه: صد گرم
پنیر کورد: صد گرم
نخود فرنگی: نیم پیمانه
سیبزمینی متوسط: ۲ عدد
فلفل دلمهای متوسط رنگی: نصف یک عدد
گوجه فرنگی: ۸ عدد
طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر
ابتدا روغن را داغ کنید حدود یک دقیقه زیره سبز و زردچوبه را تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیها را در مخلوطکن به صورت پوره درمیآوریم.بعد سیبزمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنیم همراه با نخودفرنگی، داخل پوره گوجهفرنگی میریزیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد و به روغن بیفتد. پنیر کورد را که مکعبی خرد کنیم همراه با نمک و فلفل به املت اضافه کنیم بعد از پنج دقیقه اجاق را خاموش کنیم ،خامه و آبلیمو ترش تازه و گشنیز تازه خرد کرده را به املت اضافه کنیم و بعد سرو میکنیم. زمان پخت این املت چهل دقیقه است و دستور بالا برای چهار نفر می باشد