خانه / آشپزی / طرز تهیه املت پیازچه و تخم مرغ

طرز تهیه املت پیازچه و تخم مرغ

fo1406

مواد لازم برای تهیه املت پیازچه

به اندازه نیاز برگ خرد شده گشنیز

به اندازه نیاز پونه، نمک، فلفل

۲ قاشق مرباخوری روغن زیتون

۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده

۲ عدد پیازچه خرد شده
۶ عدد تخم مرغ

طرز تهیه املت پیازچه و تخم مرغ

روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد بیفزایید و برای چند دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل و پونه بخوبی هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس آن را به مواد درون تابه افزوده و هم بزنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد.
در آخر  گشنیز خرد کرده را به مواد اضافه کنید و املت را با نان سرو کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *