خانه / آشپزی / طرز تهیه املت مکزیکی

طرز تهیه املت مکزیکی

fo748

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی

روغن زیتون                               دو قاشق غذا خوری

سس گوجه فرنگی                  دو قاشق غذا خوری

پنیر چدار رنده شده                      نیم پیمانه

شیر                                        یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ                        چهار عدد

تخم‌مرغ کامل                         چهار عدد

پیاز خرد شده                             نیم پیمانه

قارچ خرد شده                           نیم پیمانه

هویج                                     یک عدد متوسط

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده       نیم پیمانه

طرز تهیه املت مکزیکی

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.

در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.

در ظرف مناسب دیگری تخم‌مرغ‌ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.

سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.

بعد آن ‌را برش دهی و به طرف دیگر برگردانید و از مواد آماده شده و پنیر چدار رنده زده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. بعد در ظرف را حدود سه دقیقه ببندید تا پنیر آن ذوب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌ را تزیین و میل کنید.

این املت از غذاهای محلی مکزیک است اما بخاطر مزه خوبش در بیشتر کشور های دنیا پخت می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *