مواد لازم برای تهیه املت عدس
نمک و فلفل سیاه – به اندازه نیاز
گوجهفرنگی کوچک حلقه شده – دویست گرم
آب یا شیر – ۳ قاشق غذاخوری
تخممرغ – ۸ عدد
روغن مایع – ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز حلقه شده – ۲ عدد
کلم بروکلی خردشده – دویست و بیست پنج گرم
عدس – نیم پیمانه
طرز تهیه املت عدس
عدس را در قابلمهای ریخته و حدود بیست و پنج دقیقه بپزید. بعد کلمهای خردشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه
دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب بریزید و حلقههای پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد یا چهارصد درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت بیست و پنج دقیقه بپزد.
تخممرغها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسهای هم بزنید و سبزیجات و گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.
مخلوط تخممرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ده دقیقه داخل فر قرار دهید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخممرغهایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، بعد آن را دوباره به مدت ربع ساعت در فر قرار دهید تا تخممرغها سفت شود.