مواد لازم برای تهیه املت اسفناج
فلفل قرمز يا پاپريكا به اندازه نیاز
نمک ۴/۱ قاشق چاي خوري
کره ۱ قاشق غذاخوري
اسفناج ۱ پیمانه
طرز تهیه املت اسفناج فوری
۱- اسفناجها را حدود ۱۸ دقيقه در آب نمك بجوشانيد.
۲- سپس با فشار دست، آب اضافي آنها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
۳- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يكدست بپزند.
۴- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.
۵- املت را تا داغ است داخل ظرف بچینید و ميل كنيد.
این املت یک غذای حاضری اما مقوی برای شماست