خانه / آشپزی / طرز تهیه اسپاگتي‌ با سس‌ راتاتول‌

طرز تهیه اسپاگتي‌ با سس‌ راتاتول‌

317d3609a5e8645f2b26c211ffe41820

مواد لازم برای تهیه اسپاگتي‌ با سس‌ راتاتول‌

 

براي‌ سس‌ راتاتول‌:

پنير پارمزان‌ رنده‌ شده‌: دو قاشق‌ غذاخوري‌

فلفل‌ سياه‌ تازه‌ پودر شده‌: به اندازه نیاز

پودر آويشن‌ خشك‌: نصف  قاشق‌غذاخوري‌

ريحان‌ تازه‌ خرد شده‌: یک قاشق‌ غذاخوري‌

سركه‌ سفيد: نصف فنجان‌

گوجه‌ فرنگي‌ پوست‌ كنده‌ و چرخ‌ شده‌:   نیم کیلو

كدو سبز خرد شده‌: دو عدد

فلفل‌ سبز خرد شده‌: یک عدد

سير له‌ شده‌: یک حبه‌

پياز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: یک عدد
بادمجان‌ خرد شده‌: یک عدد

اسپاگتي‌ رشته‌اي‌: نیم کیلو

طرز تهیه اسپاگتي‌ با سس‌ راتاتول‌

اسپاگتي‌ را به‌ مدت‌ ۸ الي‌ ۱۲ دقيقه‌ بجوشانيدو سپس‌ آن‌ را آبكشي‌ كنيد.
براي‌ تهيه‌ سس‌، تمامي‌ مواد لازم‌، كدو سبز وبادمجان‌ و… را در يك‌ ماهيتابه‌ نچسب‌ ريخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقيقه‌ روي‌ حرارت‌ ملايم‌ قراردهيد و هراز گاهي‌ آن‌ را هم‌ بزنيد.
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روي‌ اسپاگتي‌  بریزید و آن‌ را با پنير پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزيين‌ کنید .
ارزش‌ غذايي‌:
كالري‌: پانصد و بیست كيلوكالري‌
چربي‌ كل‌: بیست و دو گرم‌
كلسترول‌: دو ميلي‌ گرم‌
فيبر: بیست و پنج گرم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *