مواد لازم برای تهیه آش اسفناج و عدس
پياز متوسط ۱ عدد
كلم برگ سفيد ۲ پيمانه
سير داغ و نعنا داغ از هر كدام ۲ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
رشته آش و كشك به اندازه نیاز
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
پيازداغ ۴ قاشق غذاخوري
عدس ۱ و نيم پيمانه
اسفناج پاك شده ۱ كيلوگرم
طرز تهیه آش اسفناج و عدس
اسفناجها را خرد کنیم به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را هم بريزيد. كلمها را جداگانه آبپز کنیم تا ضُخم آن از بين برود و بعد از پخت، اسفناج را به آن اضافه نمایید .
بعد پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه نمایید . بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه کنید و در آن بریزی تا بپزد و لعابدار شود.
نكته: اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجهدرختي سرو ميشود. با تبرای فصل زمستان یکی از بهترین غذاهاست