مواد لازم برای تهيه آبگوشت باميه
رب گوجه دو قاشق غذا خوری
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به اندازه نیاز
گوجه رنده شده سه عدد
بامیه چهارصد گرم
پیاز خرد شده دو عدد متوسط
گوشت گوسفند چهارصد گرم
طرز تهيه آبگوشت باميه
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
نکته ها:
این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود اندازه فلفل آن را می توانید تنظیم کنید .
خورش بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو نمود .