خانه / آشپزی / طرز تهيه آبگوشت باميه

طرز تهيه آبگوشت باميه

201202277313.jpg

 

 

مواد لازم برای تهيه آبگوشت باميه

رب گوجه دو قاشق غذا خوری

نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به اندازه نیاز

گوجه رنده شده سه عدد

بامیه چهارصد گرم

پیاز خرد شده دو عدد متوسط

گوشت گوسفند چهارصد گرم

طرز تهيه آبگوشت باميه

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها:

این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود اندازه فلفل آن را می توانید تنظیم کنید .

خورش بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو نمود .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *