خانه / آشپزی / املت ریحان

املت ریحان

مواد لازم برای تهیه املت ریحان

آبلیموی تازه – به اندازه نیاز

نمک، سماق – به اندازه نیاز

کره – بیست و پنج گرم

بلوچیز یا پنیر گودا – هفتاد و پنج گرم ( رنده زده )

فلفل سبز قلمی – سه تا چهار  عدد

ریحان تازه خرد کرده – سه چهارم لیوان

تخم مرغ – چهار عدد

گوجه فرنگی – دو عدد متوسط

آرد – دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه املت ریحان

کره را در تابه ای بریزید و صبر کنید کمی گرم شود . گوجه را نگینی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید . مقداری نمک و سماق روی آن بپاشید و گوجه ها را هم بزنید تا نرم شوند .  نیمی از پنیر رنده شده را همراه ریحان تازه خرد کرده روی آن بریزید و مواد را هم بزنید . ( حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد )

 وقتی پنیر کمی نرم شد، تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، و بعد روی تابه به صورت یکنواخت پخش کنید و صبر کنید تا کمی سفت شود. تعدادی فلفل سبز قلمی ( خرد نشده ) روی مواد قرار دهید و بقیه پنیر را همراه مقدار دلخواه آبلیمو روی مواد بپاشید؛ با قاشق مواد را از کناره های تابه به سمت وسط تابه بکشید تا تمام مواد کاملا بپزند و ظاهر خوراک نیز در نهایت زیبا تر شود .  وقتی املت به غلظت دلخواه رسید، آنرا به ظرف مورد نظر منتفل کنید و کمی ریحان خرد شده روی آن بپاشید و سرو کنید .

با این مواد لازم و دستور املت برای چهار نفر می باشد و ربع ساعت هم وقت برای پخت می برد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *