مواد لازم برای تهیه املت ریحان
آبلیموی تازه – به اندازه نیاز
نمک، سماق – به اندازه نیاز
کره – بیست و پنج گرم
بلوچیز یا پنیر گودا – هفتاد و پنج گرم ( رنده زده )
فلفل سبز قلمی – سه تا چهار عدد
ریحان تازه خرد کرده – سه چهارم لیوان
تخم مرغ – چهار عدد
گوجه فرنگی – دو عدد متوسط
آرد – دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه املت ریحان
کره را در تابه ای بریزید و صبر کنید کمی گرم شود . گوجه را نگینی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید . مقداری نمک و سماق روی آن بپاشید و گوجه ها را هم بزنید تا نرم شوند . نیمی از پنیر رنده شده را همراه ریحان تازه خرد کرده روی آن بریزید و مواد را هم بزنید . ( حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد )
وقتی پنیر کمی نرم شد، تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، و بعد روی تابه به صورت یکنواخت پخش کنید و صبر کنید تا کمی سفت شود. تعدادی فلفل سبز قلمی ( خرد نشده ) روی مواد قرار دهید و بقیه پنیر را همراه مقدار دلخواه آبلیمو روی مواد بپاشید؛ با قاشق مواد را از کناره های تابه به سمت وسط تابه بکشید تا تمام مواد کاملا بپزند و ظاهر خوراک نیز در نهایت زیبا تر شود . وقتی املت به غلظت دلخواه رسید، آنرا به ظرف مورد نظر منتفل کنید و کمی ریحان خرد شده روی آن بپاشید و سرو کنید .
با این مواد لازم و دستور املت برای چهار نفر می باشد و ربع ساعت هم وقت برای پخت می برد