خانه / آشپزی / سوپ و 3 نکته مهم در پخت آن

سوپ و 3 نکته مهم در پخت آن

سوپ و 3 نکته مهم در پخت آن

از غذاهای خوشمزه و لذیذ میتوان به سوپ اشاره نمود ولی گاهی اشتباهاتی در تهیه این غذای ساده رخ میدهد.برای اینکه سوپ خوبی تهیه نمایید نکات زیر را با دقت بخوانید …

۱ – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

۲ – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

۳ – توجه نکردن به غلظت سوپ
در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *