در این جا روش درست کردن یک نوع ساندویچ را آموزش می دهیم که فانتزی و در حین حال بسیار خوشمزه است مواد این ساندویچ برای ۴ نفر می باشد .
ساندویچ گوشت با کاهو ، مواد لازم : برای ۴ نفر
کاهوی کوچک | ۱۶ عدد |
گوشت گاو | ۴۵۰ گرم |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ خردشده | ۱ عدد |
سس تند | ۱.۴ پیمانه |
گل سیر خردشده | ۲ عدد تازه |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل پوست کنده و خردشده | ۲ قاشق چایخوری |
سس فلفلی تند، اختیاری | برای چاشنی |
شاه بلوط خرد شده | ۲۲۶ گرم |
پیاز سبز خردشده | ۱ دسته |
روغن کنجد آسیایی | ۲ قاشق چایخوری |
ساندویچ گوشت با کاهو :
برگهای کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگها را کنار بگذارید.
یک قابلمه بزرگ آب را روی شعلهی متوسط یا زیاد بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوهای شود. اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.
سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس شاه بلوط، پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوهای شوند.
دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.
ساندویچ گوشت با کاهو