خانه / آشپزی / رولت مرغ با چیپس

رولت مرغ با چیپس

5313_212

مواد لازم برای درست کردن رولت مرغ با چیپس به اندازه چهار نفر

روغن مخصوص سرخ کردنی به اندازه نیاز

چيپس ( ریز شده) د گرم

سفيده تخم‌مرغ دو عدد ( شت گرم)

آرد مقدار کمی

سس خردل یک قاشق چايخوري (پنج  گرم)

زعفران (ساييده و حل شده در آبجوش)یک قاشق چايخوري ( هفت ميلي‌ليتر)

نمک و فلفل به اندازه نیاز

زردچوبه به اندازه نیاز

کالباس گوشت (نگيني خردشده) هشتاد گرم

فلفل دلمه‌اي قرمز (نگيني‌خردشده) یک عدد ( صد گرم)

قارچ ( ریز ریز شده )/ چهار عدد (شت گرم)

پياز (نگيني خردشده) یک عدد ( صدوچهل گرم)

آب‌ليمو یک قاشق سوپخوري (چهارده ميلي‌ليتر)

سينه مرغ کامل یک عدد (پانصد گرم)

روش پخت رولت مرغ با چیپس

گوشت مرغ را کمي با گوشت کوب بکوبيد. آبليمو  و نمک ، فلفل را با هم مخلوط کنيد و روي مرغ را با قلم‌مو به آن آغشته نمایید . نیم ساعت  بماند تا کاملا” مزه‌دار شود. در اين فاصله پياز را در کمی روغن تفت دهيد قارچ را اضافه کنيد تفت داده تا آب قارچ کشيده شود. نمک ، فلفل ، زردچوبه ،  فلفل دلمه‌اي ، کالباس ، زعفران و سس خردل را اضافه کنید و مخلوط نمایید و از روي حرارت برداريد. بگذاريد تا خنک شود. مواد آماده و سرد شده را يک طرف سينه مرغ بريزيد. بعد آن را رول کنيد و در فويل بپيچيد. به مدت نیم ساعت  در فري که با حرارت سی صد و پنجاه درجه فارنهايت گرم کرده ايد در طبقه وسط بگزارید تا بپزد. بعد از فر درآوريد رول مرغ را از فويل جدا نمایید و در مقداري آرد غلط دهید در سفيده‌ي تخم مرغي که با چنگال زده‌ايد بزنيد بعد در چيپس غلط بدهید و در روغن سرخ کنيد. برش دهيد در ظرف مورد نظر بچينيد و به دلخواه تزئين کنيد.

 نکته:

 عمل زدن رول مرغ در سفيده و چيپس را مي‌توانيد دوبار تکرار کنيد.

دقت کنيد گوشت مرغ را بيش از حد نکوبيد تا پاره شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *