یک کیک میوه ای را در این پست آموزش می دهیم همراه ما باشید با ، روش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل در ادامه مطلب .
روش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل ، مواد لازم :
کره نرم شده | ۳۰۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۱۷۵ گرم |
آرد بکینگ پودر دار | ۱۷۵ گرم |
پودر زنجبیل | ۳ قاشق چایخوری |
تخم مرغ زده شده | ۳ عدد |
گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده | ۴۵۰ گرم |
شکر قهوه ای نرم | ۱ قاشق غذاخوری |
روش درست کردن کیک گلابی و زنجبیل :
کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.
با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.
با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.
کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.
در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.
کیک گلابی و زنجبیل