خانه / آشپزی / روش درست کردن کرم هات چاکلت

روش درست کردن کرم هات چاکلت

1379

 

 

دسر هات چاکلت یک دسر خوشمزه است که از پودر کاکائو و شکلات درست شده است در این مطلب می خواهیم روش درست کردن کرم هات چاکلت را آموزش دهیم با ما باشید .

 

روش درست کردن کرم هات چاکلت ، مواد لازم  :

هات چاکلت ٢ عدد

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

شیر ٣ لیوان

پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری

آب سرد ٣/۴ لیوان

شکر ۴-٣ قاشق غذاخوری

خامه نصف پاکت

1378

 

 

روش درست کردن کرم هات چاکلت :

ژلاتین را روی آب سرد پاشیده تا کمی پف کنه بعد روی بخار آبجوش ( روش بن ماری ) میذاریم تا حل بشه.

هات چاکلت و پودر کاکائو را با شیر روی حرارت میذاریم تا کاملا حل و مخلوط بشن.

بعد شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا حل بشه.

سپس شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را به مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا یه دست بشه.

بعد میذاریم خنک شه، وقتی خنک شد مقداری از اونو روی خامه میریزیم و با چنگال همزده تا یه دست بشه.

سپس مابقی مایه رو به خامه اضافه کرده و هم میزنیم (میشه برا احتیاط مایه رو از صافی رد کنیم).

بعد به قالب منتقل می کنیم و می ذاریم تو یخچال.

برای در آوردنش از قالب ، اول با نوک چاقو به اندازه نیم سانت دور تا دور دسر رو از قالب ازاد کنید.

برای قالبهای سیلیکونی خیلی راحت دسر خودش رو ول میکنه و نیازی نیست قالب رو توی آب گرم بذارید.

بعد هم ظرف سرو رو کمی خیس کنید و دسر رو توش برگردونید. قلفتی درمیاد.

اما اگه قالبتون فلزی هست، دور تا دورش رو که با چاقو آزاد کردین، یه کمی قالب رو با دست تکون بدید.

اگه حس کردین دسر آزاد نشده، چند ثانیه بذاریدش توی آب ولرم تا خودش رو ول کنه.

زیاد توی آب نذارید که دسر شل میشه.

بازم ظرف سرو رو خیس کنید و دسر رو توش برگردونید.

علت خیس کردن ظرف سرو اینه که اگه دسر وسط ظرف قرار نگرفت، بتونید خیلی راحت با دست جابجاش کنید.

1379

روش درست کردن کرم هات چاکلت

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *