برخی غذاهای خارجی خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارد مانند ژیگو فرانسوی در این بخش به آموزش روش درست کردن ژیگو فرانسوی می پردازیم .
روش درست کردن ژیگو فرانسوی ، مواد لازم مناسب برای ۸ تا ۱۰ نفر
ران گوسفند یا گوساله: یک عدد
سیر: ۱۰ حبه
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
ترخون و نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش درست کردن ژیگو فرانسوی
در اولین قدم، استخوان ران را خارج کرده و چربیهای اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور بیندازید. داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام یک عدد سیر و مقداری ترخون وارد کنید. از این جا به بعد را به دو روش می توانید انجام دهید:
روش اول
* داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود؛ سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
* پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت اضافه و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود؛ در پایان پخت نمک و فلفل اضافه کنید.
* پس از پخت ژیگو را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید و سرو کنید.
روش دوم
* برای تهیه ژیگو در فر ابتدا فر را با دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد روشن کنید.
* سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی بریزید و پخش کنید.
* گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید. روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید.
* ۲ لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۲ – ۳ ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد. برای تست گوشت چاقویی را داخل گوشت فرو ببرید و اگر پس از بیرون کشیدن خون دیدید یعنی گوشت نپخته است.
* پس از پخت سیب زمینیهای کباب شده را داخل ظرف بریزید، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش داده و روی سیب زمینی ها قرار دهید. در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است روی گوشت بریزید و سرو کنید.
روش درست کردن ژیگو فرانسوی