خانه / آشپزی / روش درست کردن لواشک کیوی

روش درست کردن لواشک کیوی

fo983

مواد لازم برای درست کردن لواشک کیوی

 شکر      به اندازه نیاز

کیوی      دو کیلو گرم

روش درست کردن لواشک کیوی

پوست کیوی ها  را بکنید و ریز ریز کنید و روی شعله ملایم قرار دهید اول کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن قرار دهید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید شعله بخاری را به حداقل برسانید و با فاصله ( روی پایه به فاصله ده سانتی متری ) روی بخاری قرار دهید ویا روی رادایاتور شوفاژ قرار دهید تا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *