مواد لازم برای درست کردن لواشک کیوی
شکر به اندازه نیاز
کیوی دو کیلو گرم
روش درست کردن لواشک کیوی
پوست کیوی ها را بکنید و ریز ریز کنید و روی شعله ملایم قرار دهید اول کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن قرار دهید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید شعله بخاری را به حداقل برسانید و با فاصله ( روی پایه به فاصله ده سانتی متری ) روی بخاری قرار دهید ویا روی رادایاتور شوفاژ قرار دهید تا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
نوش جان