خانه / آشپزی / روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی

روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی

201652332923821741a

 

خورش قلیه مرغ را به شما آموزش می دهیم که بیان شده بیماران دیابتی می توانند این خورش بی دغدغه مصرف کنید همراه ما باشید با روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی .


روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی ، مواد لازم  :

سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه
تمر هندی  نصف بسته
 رب گوجه فرنگی  نصف قاشق غذاخوری
 سینه مرغ  یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده یک‌ دوم پیمانه
سیر چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم

روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی :
تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

201652332923821741a

 درست کردن قلیه مرغ

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *